Space invaders

Space invaders is al jaren een begrip voor gamer, het is net zoals de meeste klassiekers gemakkelijk te begrijpen en te spelen. Het spel is gebaseerd op het ruimte thema dat in de periode dat het uitkwam erg populair was, daarna was het spel al dermate bekend dat dit niet meer veranderd kon worden! In deze blog gaan we verder in op hoe space invaders gespeeld wordt, welke soorten er zijn en waar je het kunt spelen!

Speluitleg

Bij space invaders ben je de bestuurder van een ruimte schip, tijdens je vlucht komen er allerlei ruimtewezens op je af die je moet vernietigen door er erop te schieten. Het voertuig kunt rondom het level vliegen waardoor je de monsters kunt ontwijken terwijl je ze probeert te doden. Het level is behaald wanneer er één golf van monsters is vernietigd. Het doel van het spel is om zo veel mogelijk levels te behalen.

Soorten Space invaders

Omdat Space Invaders al jaren bestaat zijn er vele verschillende vormen, zo zijn er versies waarbij het uiterlijk geheel afwijkt van het ruimte thema dat origineel leidend was in het spel. Een nieuw uiterlijk geeft het spel een geheel nieuwe dimensie, waardoor het spel heel ander ervaren wordt. Je kunt dit zelf ervaren door verschillende versies van space invaders te spelen. Als je je afvraagt hoe je space invaders kunt spelen, zit je hier goed, daar gaan we het hieronder over hebben!

Space invaders spelen

Speciaal voor iedereen die niet langer kan wachten hebben we een klassieke versie van Space Invaders voor je ter beschikking gesteld! Je kunt hiermee ervaren of je het eens bent met het onaantastbare imago van het spel. Als je op zoek bent naar andere soorten van space invaders, dan kun je terecht bij verschillende spelsites, zoals Spelletjes-nl.nl of brazaar.nl.